Anmeldelse af Ferratum kredit

Kontakt Ferratum kredit
Beregn lån

Hos Ferratum kredit kan du vælge dit ønskede lånebeløb samt løbetid, og se hvor meget du skal betale tilbage hver måned.

Vurdering af Ferratum kredit
Hvad skal jeg vide?
Kassekredit med lav ydelse
Brug pengene som du vil
Udbetaling på max. 45 min. i åbningstiden
Krav
Du skal være minimum 23 år
Du skal være dansk statsborger
Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
Låne specifikationer
Lånebeløb 1.000 - 15.000 kr.
Løbetid 5 måneder
Minimums alder 23 år
Min indtægt Ingen krav
Godkender RKI? Nej
Anmeldelse af Ferratum kredit

Ferratum er generelt kendt for at være en troværdig låneudbyder med en høj grad af professionalisme. De yder en ordentlig kundeservice og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål undervejs i ansøgningsprocessen. Det er let at kontakte dem gennem chatfunktionen på deres hjemmeside.

Hvem kan ansøge om kredit hos Ferratum?

Hos Ferratum er der følgende krav til dig som låneansøger:

  • Du skal være minimum 23 år
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Hvis du opfylder ovennævnte krav, har du mulighed for at låne alt mellem 1.500 -15.000 kroner uden at stille sikkerhed. Hos Ferratum er der altså tale om relativt små lånebeløb og dermed også generelt en kort løbetid på 5-47 måneder. Løbetiden afhænger af, hvor mange penge du vælger at låne.

Du kan med fordel benytte dig af deres tilbud om rentefri kredit de første 30 dage og spare en del omkostninger.

Ferratums lånetilbud fungerer som en kassekredit, men du slipper for at stå skoleret foran din bankrådgiver, når du skal bruge pengene.

Sådan ansøger du om kredit hos Ferratum

Det er både nemt og hurtigt at ansøge om kredit hos Ferratum. Du kan gennemføre hele ansøgningsprocessen online, og du behøver ikke forklare nogen, hvad du skal bruge pengene til.

Du skal blot udfylde dine personlige oplysninger for at blive dirigeret direkte til låneansøgningen. Derefter skal du godkende deres lånevilkår.

Har du ansøgt inden for deres normale åbningstid, har du pengene i hånden indenfor 45 minutter, og ansøger du udenfor åbningstiden, får du pengene den førstkommende hverdag inden kl. 9.00. Ferratum er således perfekt for dig, der mangler et mindre beløb her og nu.