Anmeldelse af Lånlet

Kontakt Lånlet
Beregn lån

Hos Lånlet kan du vælge dit ønskede lånebeløb samt løbetid, og se hvor meget du skal betale tilbage hver måned.

Vurdering af Lånlet
Hvad skal jeg vide?
Få svar nu
Penge i morgen
Nemt og sikkert
Krav
Du skal være fyldt 18 år
Du skal have fast bopæl i Danmark
Du skal have en fast indtægt
Du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret
Låne specifikationer
Lånebeløb 7.000 - 72.000 kr.
Løbetid 12 måneder
Minimums alder 21 år
Min indtægt Ingen krav
Godkender RKI? Nej
Anmeldelse af Lånlet

Hos LånLet kan du nemt og sikkert låne op til 75.000 kr. og have pengene i hænderne dagen efter du har ansøgt. LånLet er låneformidler for Basisbank, som er en danskejet internetbank, hvor forholdene er i orden. De har mange års erfaring med lån til privatpersoner og har fokus på, at du som kunde kan låne penge på en fornuftig og ansvarlig måde. Du gennemgår derfor en kreditvurdering, når du ansøger om et lån hos LånLet, så du kan være sikker på, at din økonomi kan bære et lån.

Når du låner penge hos LånLet, er der en løbetid på 1-6 år afhængigt af lånebeløbet og hvilken tilbagebetalingsplan, der passer til dig og din økonomi.

Hvem kan ansøge om et lån hos LånLet?

For at optage et lån hos LånLet skal du opfylde nogle få, simple krav:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have fast bopæl i Danmark
  • Du skal have en fast indtægt
  • Du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret

Det er altså ikke hårde krav, der stilles til dig, som ønsker at låne penge. Bliver du godkendt, kan du låne mellem 7.000 – 75.000 kr. uden at stille sikkerhed.

Skulle du få et afslag, bør du betragte det som en venlig opfordring til at få tjekket din økonomi efter i sømmene. Du kan sagtens ansøge igen og eventuelt justere lidt på løbetiden. Måske passer en længere løbetid bedre til din økonomi, så du ikke skal betale så meget af hver måned.

Sådan ansøger du om et lån hos LånLet

Når du udfylder ansøgningsskemaet, skal du bruge dit CPR-nummer, kontonummer og NemID. Det kan også være en god ide at have din seneste lønseddel i nærheden, så du let kan svare på spørgsmål om din økonomi.

Du behøver ikke indsende dokumentation, når du underskriver med NemID. Underskriver du derimod låneaftalen i hånden, skal du medsende en kopi af gyldigt billed-ID.

Hvis du ansøger inden for LånLets åbningstid, får du svar inden for 15 minutter. Pengene tikker ind på din konto den følgende hverdag, når du har underskrevet låneaftalen.