Anmeldelse af L'EASY MINILÅN

Kontakt L'EASY MINILÅN
Beregn lån

Hos L'EASY MINILÅN kan du vælge dit ønskede lånebeløb samt løbetid, og se hvor meget du skal betale tilbage hver måned.

Vurdering af L'EASY MINILÅN
Hvad skal jeg vide?
Hurtig udbetaling - ofte samme dag
Få svar inden for 15 minutter
Nemt, sikkert og anonymt
Krav
Skal være over 18 år
Fast bopæl i danmark
Ikke registreret i Debitor Registerert eller RKI
Har fast arbejde og indkomst over 150.000 kr
Låne specifikationer
Lånebeløb 5.000 - 10.000 kr.
Løbetid 12 måneder
Minimums alder 20 år
Min indtægt Ingen krav
Godkender RKI? Nej
Anmeldelse af L'EASY MINILÅN

Hos L’EASY Minilån kan du låne mellem 5.000 – 10.000 kr. hurtigt, nemt og sikkert. L’EASY er en troværdig og anerkendt virksomhed i Danmark, og de tilbyder forskellige lånetyper til deres kunder.

Minilånet er ideelt for dig, der har brug for et mindre beløb her og nu. Du kan selv vælge, om afdragsperioden skal løbe over 12, 24 eller 36 måneder, så betalingsplanen kommer til at passe til din økonomiske situation. Det er fleksibelt, og L’EASY Minilån sætter ikke spørgsmålstegn ved, hvordan du vælger at bruge pengene.

Hvem kan ansøge om et lån hos L’EASY Minilån?

Som alle andre låneudbydere, har L’EASY Minilån naturligvis en række krav, der skal være opfyldt, før du kan låne penge.

  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du skal have en fast indtægt
  • Du må ikke være registreret hos RKI

Kan du krydse alle ovenstående punkter af, kan du låne penge hos L’EASY uden at stille sikkerhed. De få, simple krav gør det muligt for de fleste at låne penge til lige det, de går og drømmer om. Hvad enten din vaskemaskine er stået af, eller du trænger til en god ferie, så er pengene indenfor rækkevidde.

Sådan ansøger du om et lån hos L’EASY Minilån

Det er nemt og hurtigt at udfylde en låneansøgning hos L’EASY Minilån. Du vælger, hvor meget du vil låne, og hvordan du vil betale tilbage. Derefter får du opstillet et overblik over, hvor meget du skal betale tilbage hver måned. Din ansøgning bliver behandlet hurtigt, og du får svar inden for en time.

Når du skal godkende låneaftalen er det en fordel at underskrive med NemID, da det forkorter behandlingstiden markant. Dermed har du pengene i hænderne hurtigst muligt.