Anmeldelse af Modus Finans

Kontakt Modus Finans
Beregn lån

Hos Modus Finans kan du vælge dit ønskede lånebeløb samt løbetid, og se hvor meget du skal betale tilbage hver måned.

Vurdering af Modus Finans
Hvad skal jeg vide?
Nemt at ansøge online
Du får hurtigt svar
2 afdragsfrie måneder hvert år
Krav
Bo i Danmark
Have fast arbejde
Være mindst 20 år
Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret
Låne specifikationer
Lånebeløb 10.000 - 50.000 kr.
Løbetid 12 måneder
Minimums alder 20 år
Min indtægt Ingen krav
Godkender RKI? Nej
Anmeldelse af Modus Finans

Modus Finans er en låneudbyder, som forstår sine kunder. De ved, at økonomien godt kan være lidt stram, når der skal afdrages på lån, og derfor tilbyder de to afdragsfrie måneder hvert år. Det giver luft i privatøkonomien og vidner om god kundepleje.

Du har mulighed for at låne mellem 10.000 – 50.000 kr. og kan vælge at afdrage på 12-78 måneder. Dermed kan du indrette afbetalingen efter din personlige økonomiske situation, hvilket øger chancen for at blive accepteret som låner.

Modus Finans tilbyder en fast, lav rente, så du opnår det billigst mulige lån i længden.

Hvem kan ansøge om et lån hos Modus Finans?

For at komme i betragtning til et lån hos Modus Finans skal du opfylde følgende krav:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret

Modus Finans stiller altså virkelig få, enkle krav til deres låneansøgere. Det er derfor relativt let at låne penge her, og langt de fleste kan være med.

Når du har indsendt en låneansøgning, vil Modus Finans foretage en kreditvurdering af dig og på den måde afgøre, om din økonomi virker stabil.

Sådan ansøger du om et lån hos Modus Finans

Det er meget enkelt at ansøge om et lån hos Modus Finans. Du angiver først og fremmest hvor meget, du ønsker at låne, og hvor lang løbetiden skal være. Derefter er der en række personlige oplysninger, du skal udfylde.

Afslutningsvist vil du blive bedt om at fortsætte med NemID, hvilket er en klar fordel for dig. Når du logger ind med NemID bliver behandlingstiden afkortet betydeligt, og det øger din sikkerhed i låneprocessen.

Hvis du ansøger inden for Modus Finans’ åbningstid, kan du få svar på din ansøgning allerede inden for en time. Bliver du godkendt er sidste trin blot at gennemgå lånevilkårene og underskrive aftalen. Let, hurtigt og sikkert.