Hvem er vi?

Hvem er lånli?

lånli er din vej til et overblik over forskellige online låneudbydere. Her kan du finde al den nødvendige information, som kræves for at kunne tage stilling til, hvilket lån der passer til dit behov. Vi hjælper dig bl.a. med at gennemskue hvilke krav der gør sig gældende hos diverse udbydere, så du nemt kan finde det netop det lån der passer bedst til dig.

Formålet med hjemmesiden er at skabe en platform, hvor du kan sammenligne de lån, der kunne være relevante for dig.

Det er helt gratis at anvende vores lånesammenligner, dog som det kan læses i vores bekentgørelse under ansvarsfraskrivelse, ikke gøres ansvarlig for fejl og mangler i indholdet på siden, herunder datafejl, forældet indhold eller fejlkøb på grund af anbefalinger eller forkerte oplysninger fundet på siden, samt indholdet i de eksterne dokumenter og websites, der linkes til, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler. Vi anbefaler altid, at undersøge markedet grundigt før køb, da siden her ikke nødvendigvis er objektivt eller det udbud af services/produkter der vises er fuldt dækkende for det der findes på marked.

Laanli indeholder affiliate links. Det betyder, at vi tjener en mindre kommission, hvis du vælger at optage et lån gennem os. Vi tilbyder ikke selv finansiering, men sender dig videre til de låneudbydere, du finder her på siden.

Hvorfor lånli?
  • Godt overblik over låneudbydere.
  • Gratis og uforpligtende.
  • Ansøg hos flere låneudbydere for at modtage flere tilbud.
  • Gode råd omkring økonomi.